.
Apple4ever-Iphone

iOS 4

De iOS 4 is de eerste versie van het iOS dat beschikbaar was voor de Nederlandse markt op de iPhone 3GS. Onder iOS 4 was het mogelijk FaceTime gesprekken te voeren en de menu-items te ordenen door middel van mappen.

iOS 5

Enkele van de nieuwe mogelijkheden onder iOS 5 waren het gebruik van de iCloud en het Notification Center. Door het iCloud systeem kan een iOS 5 systeem worden ingesteld zonder gebruik te maken van een vaste computer. Door een update naar iOS 5.1 is tevens ook de camera knop altijd zichtbaar op de telefoon.

iOS 6

Onder iOS 6 werd Siri geïntroduceerd, een systeem om de telefoon via spraak te kunnen bedienen. iOS 6 ondersteunde echter nog niet de Nederlandse taal. Qua layout lijkt iOS 6 precies op iOS 5.

iOS 7

Sinds juni 2013 is iOS 7 beschikbaar voor de iPhone. iOS 7 verzorgt onder andere een flits voor de standaard camera app van de iPhone. Deze flits is met iOS 7 tevens als zoeklampje te gebruiken. Verder is iOS 7 voorzien van aangepaste pictogrammen en een vernieuwd lockscreen. iOS 7 is te gebruiken op de iPhone 4, de iPhone 4S, de iPhone 5, en de iPhone 5S en 5C. 
 

Terug naar Geschiedenis